Workshops

Omdat glas een inspirerend materiaal is en ik de kennis die ik opdoe met mijn projecten graag wil delen met andere enthousiastelingen geef ik workshops.
In deze workshops werk je aan je eigen idee/ontwerp voor een fullfuse paneeltje van 15 bij 15 cm. Mijn hele atelier -met glas in alle kleuren, materialen en machines- staan je dan ter beschikking. Uiteraard ben ik er om je wegwijs te maken.

De workshop duurt 2,5 tot maximaal 3 uur. Dan gaan de werkstukken de oven in en kunnen ze vanaf de volgende dag worden opgehaald.

impressie workshop

Ik werk in groepjes van 4 personen. Je kunt op drie manieren intekenen:
1. Stel zelf een groepje van vier mensen samen en meld je aan via het contactformulier. In overleg komen we tot een afspraak.
2. Meld je alleen (of met 1 of 2 anderen) aan en ik kijk of ik de groep kan completeren.
3. Je kunt je ook intekenen tijdens de Kunstroute op 20-21-22april 2019. Dan is mijn atelier voor het publiek geopend en vind je intekenlijsten voor de workshops.

Voorbeelden uit de workshops

gefused glas, 15 x 15cm.

workshop glasatelier Lidwien Mol workshop glasatelier Lidwien Mol workshop glasatelier Lidwien Mol workshop glasatelier Lidwien Mol
workshop glasatelier Lidwien Mol workshop glasatelier Lidwien Mol workshop glasatelier Lidwien Mol workshop glasatelier Lidwien Mol

colofon | cookies | tips